Només el Júnior del CB Palafolls aconsegueix la victòria aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tres equips del bàsquet palafollenc disputaven partits aquest cap de setmana. Un era el Sènior A maculí, que rebia ahir diumenge al Blanes al Palauet. Els visitants van ser capaços de dominar el partit en tot moment, i van acabar guanyant per 49 a 70.

Per la seva banda, l’equip Júnior masculí va ser l’únic que va aconseguir bons resultats aquest passat cap de setmana, imposant-se 57 a 38 al Vilassar de Mar després de dominar tots els períodes del partit.

D’altra banda, l’equip Infantil masculí va perdre per 58 a 8 contra el CB Lliçà de Vall.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics