Jornada complicada pels equips de futbol palafollencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Amateur de Quarta Catalana del CD Palafolls de futbol no va tenir les coses fàcils aquest cap de setmana en el partit que l’enfrontava, dissabte i fora de casa, al Cassà.

Els locals van encetar el marcador al minut 24 de partit, i poc després de l’inici de la segona part van marcar el segon gol. No va ser fins al minut 62 que Aharon Innocent va marcar el 2 a 1, però el Cassà va tornar a encertar a la porteria al minut 78. Des de l’Amateur palafollenc Víctor Delgado va aconseguir imprimir un 3 a 2 al marcador que seria insuficient per evitar la derrota final, i que deixa al Palafolls en 8a posició a la lliga amb 7 punts.

L’equip Juvenil de Segona Divisió també va caure aquest cap de setmana, en aquest cas al Palastàdium i contra l’Hostalric. Els visitants van aconseguir arribar al descans amb un 0 a 2 al marcador, i malgrat que els palafollencs van remuntar fins a l’empat al minut 68, els visitants van acabar anotant 3 gols més que els acabarien donant la victòria definitiva per 2 a 5. Amb aquest resultat, el Juvenil del Palafolls continua cuer a la lliga.

En futbol sala, el primer equip del San Luis va saber treure un punt del partit que l’enfrontava a casa contra el Riudellots, equip contra el qual va acabar empatant a 4 després dels gols de Fernández, Parra i Sánchez. L’equip és 10è a la classificació.

Per la seva banda, l’Aleví de Divisió d’Honor va caure ahir a la pista del segon classificat, l’Industrias Santa Coloma, tot i que va saber lluitar pel partit i va acabar perdent per un digne 4 a 3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics