Els equipaments esportius interiors ja poden acollir el 100% de l’aforament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir divendres va entrar en vigor una nova flexibilització de les mesures anti-Covid. A partir d’ara, les instal·lacions esportives interiors, com els pavellons, ja poden tornar a acollir la totalitat de l’aforament de què disposen. D’aquesta manera, des d’avui el Palauet i la Figuerassa ja podran tornar a omplir-se amb el públic habitual que, fins avui i durant l’última setmana, hagut de ser de fins al 80% del total.

A l’oci nocturn i similars, les mesures actuals permeten l’aforament del 80%, amb l’ús del certificat Covid digital i mascareta sempre que no es consumeixi.

En aquest sentit, des del govern català es recorda que, ara per ara, continua essent obligatori l’ús de la mascareta quan no es pugui mantenir una distància mínima d’1,5 metres amb persones no convivents, en espais públics o d’ús públic tancats, al cotxe amb no convivents i en mitjans de transport, en esdeveniment multitudinaris a l’aire lliure si s’està dret o no hi ha prou distància entre seients, així com per treballadors i visitants de residències.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics