Entitats i ajuntament treballen per aplicar la flexibilització de les mesures anti-Covid a les instal·lacions esportives

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa unes setmanes que s’ha iniciat la temporada 2021-2022 per algunes de les disciplines esportives del municipi, mentre que d’altres ho estan fent just aquests dies d’octubre.

El govern català va aplicar un relaxament important de les restriccions anti-Covid aquest passat divendres, i en el camp esportiu el nou escenari implica una represa de l’aforament del 80% als equipaments esportius interiors. A Palafolls, els pavellons del Palauet i la Figuerassa poden acollir 165 i 120 persones respectivament, aplicant aquest aforament reduït.

El consistori ha informat que, malgrat que s’estiguin ja utilitzant vestidors, ara cal definir el protocol per poder combinar l’ús entre els diferents equips que hi passin. En aquest sentit, cal establir les pauses i ventilacions necessàries perquè la utilització sigui segura, i avui l’ajuntament es reuneix amb les entitats esportives municipals per abordar aquest àmbit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics