Cap positiu de Covid a Palafolls en els últims 7 dies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons els registres del Departament de Salut, al nostre municipi no s’ha registrat cap nou cas positiu de coronavirus almenys des del dilluns de la setmana passada. La dada confirma la tendència positiva davant la pandèmia, i que ja es va començar a entreveure a finals d’estiu.

Als municipis propers, en canvi, sí que s’han registrat nous casos de Covid. A Malgrat de Mar, en els últims set dies s’han detectats mitjançant PCR o test d’antígens un total de 4 casos nous, mentre que a Tordera la xifra ha estat de 3 nous positius. En tots dos casos es tracta d’una lleugera pujada respecte setmanes anteriors.

Als hospitals de la nostra zona, la xifra de pacients inressats per Covid-19 ha registrat també un petit repunt. Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara hi ha tres persones ingressades pel coronavirus als centres hospitalaris de Blanes i Calella, dues més que ara fa una setmana.

D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 34 punts i l’RT és del 1,28.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics