Bon debut del San Luis Infantil de Segona Divisió i nova ensopegada del Juvenil de Futbol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’arrencada de la temporada per l’equip Infantil de Segona Divisió del San Luis de futbol sala ha estat molt positiva. L’equip de Marcos Garcia ha aconseguit imposar-se per 1 a 7 al camp del Futsal Tordera, amb tres gols d’Escalera, dos d’Ubach i dos més de Tardío i López. Amb aquest resultat, l’equip comença líder de la lliga, empatat a punts amb el Vilafant i l’Inter Esportiu Malgrat.

L’equip Aleví de Divisió d’Honor, per la seva banda, ha disputat aquest cap de setmana el seu tercer partit aquesta temporada. Després d’haver començat bé, encadenant dues victòries, l’equip ha acabat caient aquest dissabte contra el Ripollet a casa per 0 a 4. L’equip palafollenc és ara sisè a la lliga amb 6 punts.

En futbol, el Juvenil de Segona Divisió no va tenir tampoc encert aquest cap de setmana i va perdre al camp del Racing Blanenc per 7 a 1, amb un únic gol de Guillem Guinau al minut 12 que va suposar l’empat a 1 en aquells inicis de partit; a partir de llavors, però, els de Blanes van imposar el seu ritme i van acabar guanyant. Aquesta tercera derrota consecutiva continua deixant als palafollencs a la cua de la classificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics