URGENT

Blanes recupera part de la normalitat prepandèmia a les seves instal·lacions esportives

Compartiu aquesta història

Coincidint amb l’entrada en vigor de les noves flexibilitzacions de les mesures anti-Covid, els equipaments esportius de Blanes estan recuperant una part de la normalitat amb la qual funcionaven abans de la Covid-19.

Segons informa el consistori blanenc, a la Ciutat Esportiva Blanes s’ha reprès el funcionament de l’ascensor principal, i ara el públic ja pot accedir a les instal·lacions de dilluns a diumenge. Els serveis de bar estan oberts al 100%, segons la normativa establerta, i es pot menjar i beure a la zona específica del bar.

A les mateixes instal·lacions de la Ciutat Esportiva s’ha tornat a obrir l’accés al pàrquing soterrat que dona accés directe a l’equipament, i s’ha tancat el de superfície. Des de l’Àrea d’Esports de Blanes s’ha recordat que cal seguir evitant les aglomeracions i, per això, cada equip o grup decideix un espai en concret a l’aire lliure per poder concentrar-se i accedir a les instal·lacions.

Paral·lelament, ja s’ha reobert amb el 100% de l’aforament els camps de futbol de la mateixa Ciutat Esportiva, Ca la Guidó i Mas Borell.

Tal i com recorda el consistori blanenc, l’aforament màxim permès a les instal·lacions exteriors és del 100%, i a les interiors del 80%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics