URGENT

Es presenta el Gran Recapte, que se celebrarà entre el 19 i el 27 de novembre

Compartiu aquesta història

L’edició 2021 del Gran Recapte d’aliments se celebrarà entre els dies 19 i 27 de novembre i tornarà a ser amb donacions monetàries. La iniciativa, en el seu format original, busca recollir aliments per a persones en situació de pobresa, i s’instal·la als supermercats per recaptar les donacions.

Entre les novetats d’enguany hi ha la suma de la participació del petit comerç i la possibilitat de fer donacions també mitjançant una app.

Ho explica el director del Banc dels Aliments de Barcelona, Lluis Fatjó, en declaracions a La Xarxa.

A Palafolls, la participació al Gran Recapte d’aliments del 2020 va baixar respecte les anteriors edicions, si bé la iniciativa es va impulsar en un moment en què van endurir-se les restriccions per la pandèmia i s’aplicaven, entre altres, confinaments perimetrals i nocturn.

Des del Banc d’Aliments alerten que, en aquests moments, s’està atenent un 30% més de persones que abans de la pandèmia.

Es calcula que per aquesta propera edició caldran unes 10.000 persones voluntàries, i els 4 bancs d’aliments catalans animen als ciutadans a apuntar-s’hi però també a ser solidaris.

Ràdio Palafolls / La Xarxa

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics