Malgrat recupera avui la presencialitat dels plens

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquesta tarda la sessió plenària de caràcter ordinari corresponent al mes d’octubre. Ho farà recuperant, per primera vegada en molts mesos, l’assistència presencial a la sala de plens.

Els regidors i regidores del consistori malgratenc tornaran a ocupar les seves cadires a l’ajuntament, però el ple d’avui es farà encara sense públic i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Malgrat i del seu compte de Twitter. En aquest sentit, la ciutadania que vulgui formular una pregunta al ple de la corporació ha de fer-ho enviant un correu electrònic a l’adreça participacio@ajmalgrat.cat.

El ple debatrà un total de 6 punts a l’ordre del dia, entre els quals hi ha l’aprovació inicial de la modificació pressupostària 2021/07 per concessió de crèdit extraordinari i suplement de crèdit. També es debatrà una moció presentada pel grup d’ERC “contra l’increment de preus de l’electricitat i crida a la mobilització”.

La sessió també debatrà diverses resolucions dictades per l’Alcaldia, i posarà damunt la taula disposicions, acords i resolucions d’especial interès pel consistori.

El ple acabarà amb el torn de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics