Entra en funcionament la primera estació pública de recàrrega de vehicles elèctrics de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc va posar en marxa divendres passat la nova estació de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics, la primera instal·lació d’aquest tipus que s’activa al municipi veí de Malgrat, i que s’ha situat a l’aparcament públic de l’avinguda Verge de Montserrat, prop de la cantonada entre els carrers Balmes i Joan Maragall.

L’estació permet carregar dos vehicles de forma simultània. Segons informa l’ajuntament, l’equipament disposa de tres punts de connexió -dos de corrent contínua fins a un màxim de 50KW i un de corrent alterna de 22 KW. D’aquesta manera, l’estació permet carregar alhora dos vehicles si un fa servir el punt de recàrrega de corrent contínua i l’altre el de corrent alterna.

Segons afirma el consistori malgratenc, els usuaris de l’estació han de fer servir l’app Electromaps per fer la recàrrega, que inicialment és gratuïta per tal de promocionar el seu ús.    

L’Ajuntament de Malgrat afirma que la iniciativa té per objectiu la promoció d’una energia més sostenible i l’ús de vehicles menys contaminants. L’energia que se subministra en aquest punt de recàrrega, afirma el consistori, és 100% renovable.

El cost de la instal·lació d’aquesta primera estació de recàrrega de vehicles elèctrics de Malgrat de Mar ha estat de poc més de 45.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics