Palafolls presentarà dissabte el seu Pla Local de Joventut

Trobada d'elaboració del nou Pla Local de Joventut, aquest dimecres - Foto: Can Batlle
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tots aquests darrers mesos, Palafolls ha estat preparant el seu nou Pla Local de Joventut, l’eina que ha de servir per marcar l’acció de l’àrea de Joventut en tots els àmbits que afecten els i les joves del municipi, bé sigui en l’educatiu, el laboral, el d’oci o el de l’habitatge, entre altres.

Després de reunions entre el mateix col·lectiu jove palafollenc i també amb entitats i representants polítics, el pla es presentarà de forma oficial aquest cap de setmana. Serà dissabte a la tarda, en un acte al local de Can Batlle, i on s’ha convidat a les diferents entitats juvenils de Palafolls.

En parla Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Palafolls.

La presentació d’aquest Pla Local de Joventut es farà en una tarda plena d’activitats per acompanyar el projecte. De 5 a 6 es farà un taller obert de teles per a joves de 12 a 16 anys, i de dos quarts de 7 a dos quarts de 8 s’oferirà el concert de Vinnie Kairos + Mad Phi & L’home estàtic. A partir de dos quarts de 9 del vespre s’oferirà una botifarrada musical gratuïta.

Paral·lelament, des de Can Batlle també s’ha previst impulsar un concurs de noms pel local de vidre situat just davant la masia, i en què es vol que els joves siguin -també en aquest cas- una part activa en la presa de decisions.

A la presentació del Pla Local de Joventut de Palafolls s’hi ha convidat a les entitats que aglutinen el jovent palafollenc, però també és oberta a qualsevol noi o noia que hi vulgui assistir a títol individual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics