Modificacions a la mobilitat de Blanes pel soterrament de la línia elèctrica a Mas Enlaire-El Control

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui dimecres han continuat els treballs per desmantellar torres i suports de la línia elèctrica de la zona situada entre els barris de Mas Enlaire, Mas Moixa i El Control-Horta de la Perla.

Aquestes tasques obliguen a l’Ajuntament de Blanes a prendre mesures en l’àmbit de la mobilitat, tant en la circulació de vehicles com el transport públic d’autobusos.

Segons informa el consistori, de la mateixa manera que ja va passar la primavera passada, avui al matí s’ha tallat un dels dos sentits circulatoris de l’Avinguda de l’Estació, i també s’han hagut d’anul·lar temporalment diverses parades de la línia 4 d’autobusos, que farà un recorregut d’anada i tornada entre la Plaça Catalunya i l’Estació de Trens. Segons concreta l’ajuntament, s’han anul·lat les parades 8, 9, 10, 11 i 12, situades respectivament davant l’antiga Escola SAFA, Mas Moixa, Anselm Clavé, Casa de la Cultura i Rambla Joaquim Ruyra.

El consistori blanenc preveu que les mesures s’allarguin durant 15 dies, en funció de com evolucioni la feina d’Endesa. La companyia preveu recuperar les excavacions que ja es van fer en el seu moment amb l’objectiu de poder fer el canvi i connectar els cables soterrats, substituint la línia aèria que encara funciona. Quan s’hagi fet, informa l’ajuntament, es podran desmantellar les dues estructures de formigó que hi ha al mig de la nova Rotonda del Carrer Anselm Clavé.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics