Palafolls ja té a punt el Servei d’Atenció Familiar Municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls reactivarà d’aquí a just una setmana, el dilluns 18 d’octubre, el Servei d’Atenció Familiar Municipal, un cicle de xerrades-tallers de caràcter mensual obert a tota la ciutadania i que vol ajudar a compartir neguits i inquietuds de les famílies entorn a l’educació dels seus fills.

La primera proposta de l’Escola de Pares i Mares -com també s’anomena popularment el servei- es durà a terme d’aquí a una setmana al Local d’Entitats municipal, ubicat al Fòrum Palatiolo, i girarà entorn als conflictes a la llar d’infants o amb els germans i germanes.

Segons informa el consistori, la proposta està oberta a tots els pares, mares i famílies que volen compartir experiències, consells, tractar problemàtiques o situacions vàries que sorgeixen en el dia a dia amb els fills i o filles de diferents edats i altres membres de la famílies.

Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, destaca que el cicle ha de servir perquè els mateixos participants entenguin i puguin millorar la seva perspectiva davant l’educació dels seus fills o filles.

Les xerrades de l’Escola de Pares i Mares contemplen un itinerari en funció del curs escolar. A l’inici es fa un treball encarat a famílies amb infants de 0 a 3, i es va avançant en edats fins a final de curs.

Enguany, les sessions es faran un dilluns de cada mes al Local d’Entitats del Fòrum Palatiolo, sempre a dos quarts de 7 de la tarda. La voluntat final d’aquesta iniciativa és remarcar la importància del paper de les famílies en l’educació dels seus fills i ser capaços d’utilitzar els problemes en una vessant positiva.

Després de la xerrada d’aquest octubre, el cicle de propostes de l’Escola de Pares i Mares seguirà amb dues sessions més a mitjans de novembre i de desembre, i al llarg del 2022 es continuaran oferint xerrades un cop al mes, des de gener i fins a juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics