El Molí d’en Puigvert reobre a la ciutadania

Foto: Alberto-g-rovi - Wikipedia
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’evolució de la pandèmia permet que, mica en mica, es reprengui l’activitat en diversos àmbits i serveis municipals que van quedar afectats i van tancar al públic.

És el cas, entre altres, del Molí d’en Puigvert, un equipament de caràcter municipal que es torna a posar a disposició de la ciutadania per poder celebrar-hi diversos esdeveniments.

Ara, les instal·lacions tornen a obrir-se a la població perquè en pugui fer ús. El Molí reobre amb les mateixes condicions que fins abans de la pandèmia, però el que sí canviarà, almenys mentre hi hagi restriccions en vigor, serà l’aforament, que passa a limitar-se al 70% i que serà de 35 persones.

Aleix Freixa, regidor de Patrimoni, espera que amb el relaxament de les restriccions es pugui augmentar a la totalitat de l’aforament permès a les instal·lacions.

L’espai del Molí d’en Puigvert disposa d’un edifici amb una sala polivalent amb taules i cadires i també l’entorn de l’era que l’envolta. El servei es posa a disposició dels ciutadans durant els caps de setmana no festius.

Així, tal i com informa Freixa, l’equipament podrà tornar a ser utilitzat ja a partir d’aquest proper cap de setmana, atentent primer a les peticions de reserva fetes abans de la represa de l’activitat.

L’equipament es posa a disposició de la ciutadania en general els cap de setmana perquè els dies laborables la Fundació privada El Molí d’en Puigvert fa ús de l’espai, on desenvolupa la seva activitat social i sense ànim de lucre orientada a la inserció laboral i social de persones amb trastorns de salut mental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics