URGENT

Les AMPA de les escoles palafollenques impulsen aquest curs extraescolars conjuntes

Compartiu aquesta història

Els alumnes de les escoles Mas Prats i Ferreries de Palafolls ja han arrencat el curs 2021-2022, i amb ell també ha començat el calendari d’activitats extraescolars.

Enguany, després d’un acord al Consell Escolar celebrat el mes de juny, les associacions de mares i pares d’alumnes dels dos centres han decidit impulsar de forma conjunta les activitats, que començaran a oferir-se aquest mateix octubre.

Es tracta d’un programa divers i amb el qual les AMPA’s volen també promoure la col·laboració amb les entitats municipals.

En parla Núria Zambrano, presidenta de l’AMPA de l’escola Mas Prats.

La proposta d’extraescolars de les AMPA’s d’aquest curs 2021-2022 inclou activitats esportives, de dansa, llengua anglesa, teatre o manualitats, entre altres.

La intenció d’impulsar aquest programa conjunt, segons les associacions, és també continuar apostant per l’opció de la jornada continuada a les escoles, una reivindicació ja coneguda d’altres cursos.

En parla, en aquest cas, Magda Serrano, vocal de l’AMPA de l’escola Les Ferreries

Les activitats extraescolars d’aquest curs 2021-2022 es faran de dos quarts de 5 a tres quarts de 6 de la tarda o 6 de la tarda, depenent de la inscripció.

Per inscriure’s a l’oferta d’activitats, que trobareu als webs de les respectives AMPA’s, les famílies interessades han de contactar directament amb l’entitat o empresa organitzadora de l’extraescolar.

Totes les activitats arrencaran el dia 18 d’octubre, exceptuant la de robòtica, que començarà el dia 2 de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics