L’Ajuntament organitza una visita guiada al Castell de Palafolls dins les Jornades Europees del Patrimoni

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori vol promoure una de les insígnies més destacades del patrimoni palafollenc, com és el Castell, i ho vol fer organitzant una visita guiada de cara a aquest dissabte a la tarda.

De la mà del divulgador local Xavier Salicrú, l’activitat vol donar a conèixer la història que hi ha darrere aquesta centenària fortificació, que data del segle XI. La visita s’emmarca dins les Jornades Europees del Patrimoni.

Per poder participar en aquesta activitat cal inscriure’s prèviament al web entrades.palafolls.cat, ja que l’aforament és limitat en compliment de les restriccions anti-Covid.

De tot plegat en parla Aleix Freixa, regidor de Patrimoni e l’Ajuntament de Palafolls.

Les Jornades Europees del Patrimoni són una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa i la Comissió Europea que s’organitza a tot el continent. A Catalunya ja fa 30 anys que s’impulsen, i volen servir per donar a conèixer entre la població elements de patrimoni que, si bé són accessibles pel públic, habitualment no s’obren amb format de visites guiades, com és el cas del Castell de Palafolls.

Per participar a la visita guiada de dissabte, que començarà a les 5 de la tarda, es pot formalitzar la inscripció al web entrades.palafolls.cat o bé dirigir-se presencialment a l’edifici del MiD. Aquest matí ha quedat ja han quedat cobertes les trenta places previstes, i des del consistori s’ha obert ja un segon torn, just després de la primera visita i també amb el mateix aforament, per tal de donar resposta a la demanda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics