URGENT

Palafolls registra 3 positius en l’última setmana

Compartiu aquesta història

Després de 21 dies sense contagis, el Departament de Salut ha reportat 3 nous casos de coronavirus al nostre municipi la setmana passada.

El mes de setembre ha estat especialment bo pel que fa als registres de Covid-19, ja que del dia 6 al dia 27 no hi ha hagut cap nou positiu detectat a la nostra localitat. De fet, en tot el mes hi ha hagut 12 casos positius a Palafolls, cinc vegades menys que l’agost i vint vegades menys que els casos registrats al juliol.

Tot i haver trencat la ratxa de 3 setmanes sense contagis, les dades continuen sent bones, gràcies al bon ritme de vacunacions arreu.

A Malgrat de Mar també han pujat el nombre de contagis detectats amb prova diagnòstica en l’última setmana, passant d’1 a 4 en una setmana. En canvi, han baixat a Tordera i a Santa Susanna. A la primera localitat s’ha passat dels 4 positius de fa dues setmanes a 1 únic contagi en els últims dies, mentre que a Santa Susanna no s’ha reportat cap nou contagi.

Aquestes bones dades de contagis es tradueixen també en una rebaixa del nombre de pacients ingressats als hospitals de referència.

Així, a dia d’avui hi ha 3 pacients positius per coronavirus ingressats als Hospital de Blanes i Calella; és un pacient menys que fa una setmana. Actualment hi ha una persona a l’Hospital de Calella i dues a l’Hospital de Blanes.

A principis de setembre hi havia una quinzena de pacients entre els dos centres hospitalaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics