Reordenació de carteres al govern palafollenc

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ple d’aquest setembre a l’Ajuntament de Palafolls va aprovar un canvi de carteres en el cartipàs municipal. La regidora Helena Carles, fins ara responsable de les àrees d’Entitats, Urbanitzacions, Transports i Serveis Socials i Igualtat, ha reduït la seva dedicació al govern per incorporar-se a la seva feina a temps complet.

Arran d’aquesta modificació, la cartera d’Entitats passa a formar part de les responsabilitats de la regidora i primera tinent d’alcalde Susanna Pla, ja encarregada dels àmbits de Cultura i Festes, Educació, Joventut, Ocupació i Governació. Precisament, aquest darrer àmbit passarà a tenir el suport de l’alcalde, Francesc Alemany, que n’assumirà una part de les funcions.

Carles continuarà sent regidora de Serveis Socials i Igualtat i d’Urbanitzacions i Transport.

Alemany explicava al ple de setembre que la regidora passarà a tenir una retribució en funció de l’assistència als plenaris.

El punt va ser aprovat per unanimitat de tots els regidors i regidores del ple palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics