L’Amateur empata a casa i ja és segon a la lliga

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bon inici de temporada pel primer equip del futbol palafollenc. L’Amateur del CD Palafolls ha encetat la lliga de Quarta Catalana amb dues victòries i un empat, aquest últim ahir al migdia al Palastàdium Lluís Moner.

Els palafollencs s’enfrontaven al Vilobí Futbol Club, equip contra el qual van aconseguir empatar a 3 després d’una primera part amb domini dels visitants i d’arribar al descans amb un 0 a 2 desfavorable al marcador. A la represa, tres gols de Delgado, García i Gelmà van aconseguir remuntar el resultat i posar el Palafolls per davant, però just a l’últim minut el Vilobí va aconseguir marcar el gol de l’empat definitiu.

Amb aquest resultat, l’Amateur palafollenc és segon a la lliga, amb 7 punts, els mateixos que té el Tossa Unió Esportiva, líder de la competició.

Per la seva banda, el Juvenil de segona divisió no va tenir ahir diumenge tant bon inici de lliga i va acabar caient per 0 a 2 a casa contra l’Athletic Club Riells. El resultat després d’aquesta primera jornada deixa als palafollencs en 11è lloc a la lliga.

Tampoc han arrencat bé la temporada els equips Alevins de Segona divisió. L’Aleví A va caure ahir per 0 a 15 contra el Lloret, mentre que dissabte el B perdia per 4 a 7 davant el Breda.

En pàgina de futbol sala, bones sensacions per l’equip Aleví de Divisió d’Honor del San Luis. Els palafollencs van imposar-se a casa per 3 a 2 davant l’Olesa, i comencen temporada amb una victòria i amb un 5è lloc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics