URGENT

El govern presentarà el seu Pla d’Actuació Municipal aquest vespre

Compartiu aquesta història

El PAM és el full de ruta de l’acció prevista pel govern que s’elabora a l’inici de cada mandat i en el qual es recullen els projectes i accions previstes per l’executiu local en les diferents matèries.

Avui, doncs, el govern local expressarà els seus compromisos i la seva guia de prioritats amb la ciutadania de cara al que queda de mandat, així com donarà compte del que ja s’ha fet.

El PAM es presentarà a Palafolls sobrepassat l’equador de la legislatura. Cada gran àrea de govern -Política Territorial, àrea de les Persones i Gestió Interna- tindrà una presentació pròpia del seu apartat del PAM, que es podrà consultar íntegrament al web municipal.Segons expliquen fonts del govern, es tracta de més de 250 punts o compromisos que es divideixen entre els que ja s’han assolit en aquests primers 2 anys de mandat, els que estan actualment en procés i els que es preveu poder iniciar o executar en el que falta de legislatura.

A banda de ser un compromís cap a la ciutadania, el PAM també permet que tota l’estructura municipal tingui clar quins són els objectius prioritaris i les accions a realitzar per tal d’assolir-los. També facilita el treball transversal en aquells objectius que impliquen diferents departaments i garanteix que tothom treballi amb uns objectius comuns.

La presentació del PAM es preveu per aquesta tarda, a quarts de 6, des de la sala de plens de l’Ajuntament i serà seguit i retransmès en directe per RP.

Avui es fa la presentació general del PAM i el govern també desgranarà el seu full de ruta en alguna de les matèries concretes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics