URGENT

La Biblioteca prepara un bibliolab familiar aquest dissabte

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ja ha arrencat també el seu curs habitual, i ho fa recuperant mica en mica l’activitat habitual que tenia abans de la pandèmia.

Malgrat que encara calgui seguir aplicar restriccions, l’equipament comença a oferir propostes de cara a aquest primer trimestre del curs. La primera serà un Bibliolab familiar, previst per aquest dissabte al matí, i que s’adreça a nens i nenes de 7 a 11 anys, acompanyats d’una persona adulta.

L’activitat proposa als seus participants que facin una volta fotogràfica pels entorns de l’equipament buscant elements semblants a lletres d’abecedari. Posteriorment es decorarà la biblioteca amb el resultat de la descoberta.

Anna Miralles, directora de la biblioteca de Palafolls, explica que tot plegat vol potenciar l’accés al coneixement a través de l’experimentació i la creativitat, i utilitzant la tecnologia.

Per participar en aquest bibliolab cal portar una càmera digital amb la bateria carregada, i cal fer una inscripció prèvia a través del web entrades.palafolls.cat o bé dirigint-se presencialment a la biblioteca. L’activitat es farà aquest dissabte a les 11 del matí

La d’aquest dissabte serà la primera de les propostes que la biblioteca organitzarà aquest octubre, i que seguiran la setmana vinent amb el taller de risoteràpia previst per aquest juliol, i que va haver-se de suspendre degut a la situació epidemiològica.

Des d’aquesta setmana, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ja fa horari d’hivern, obrint totes les tardes de dilluns a divendres exceptuant els dijous, quan obre els matins, així com els dissabtes, també amb obertura al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics