La Biblioteca prepara un bibliolab familiar aquest dissabte

Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ja ha arrencat també el seu curs habitual, i ho fa recuperant mica en mica l’activitat habitual que tenia abans de la pandèmia.

Malgrat que encara calgui seguir aplicar restriccions, l’equipament comença a oferir propostes de cara a aquest primer trimestre del curs. La primera serà un Bibliolab familiar, previst per aquest dissabte al matí, i que s’adreça a nens i nenes de 7 a 11 anys, acompanyats d’una persona adulta.

L’activitat proposa als seus participants que facin una volta fotogràfica pels entorns de l’equipament buscant elements semblants a lletres d’abecedari. Posteriorment es decorarà la biblioteca amb el resultat de la descoberta.

Anna Miralles, directora de la biblioteca de Palafolls, explica que tot plegat vol potenciar l’accés al coneixement a través de l’experimentació i la creativitat, i utilitzant la tecnologia.

Per participar en aquest bibliolab cal portar una càmera digital amb la bateria carregada, i cal fer una inscripció prèvia a través del web entrades.palafolls.cat o bé dirigint-se presencialment a la biblioteca. L’activitat es farà aquest dissabte a les 11 del matí

La d’aquest dissabte serà la primera de les propostes que la biblioteca organitzarà aquest octubre, i que seguiran la setmana vinent amb el taller de risoteràpia previst per aquest juliol, i que va haver-se de suspendre degut a la situació epidemiològica.

Des d’aquesta setmana, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ja fa horari d’hivern, obrint totes les tardes de dilluns a divendres exceptuant els dijous, quan obre els matins, així com els dissabtes, també amb obertura al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics