URGENT

Bon ritme de venda d’entrades pels concerts ajornats de la Selvatana, que es faran demà

Compartiu aquesta història

L’Orquestra Selvatana actua aquest divendres a Palafolls recuperant les dues actuacions que tenia previstes per la Festa Major, i que van haver d’ajornar-se per culpa de la pluja.

L’àrea de Cultura ha programat per demà el concert de l’orquestra, previst per les 7 de la tarda, i l’actuació de la Big Band, que s’oferirà a les 10 de la nit.

Ara per ara, segons informa el consistori, s’estan venent les entrades a bon ritme però encara queda prop d’un 20% de localitats disponibles pel concert de la tarda i un 30% per l’actuació de la nit.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, informa que les entrades es poden reservar presencialment al MiD i també per internet, al web entrades.palafolls.cat.

Els concerts de l’Orquestra Selvatana es desplacen demà a la plaça de Poppi, on s’habilitarà el recinte per acollir al públic i poder complir amb les mesures anti-Covid.

Les dues actuacions obriran portes una hora abans –a les 18h i a les 21h.

Per a més informació sobre aquests concert es pot contactar amb l’àrea de Cultura del consistori, trucant al MiD -93 762 06 11- o enviant un correu electrònic a l’adreça plf.cultura@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics