URGENT

52 abonaments i 1200 entrades al Marineland aprofitant els descomptes per a palafollencs

Compartiu aquesta història

Quan el govern va anunciar la no reobertura de la piscina municipal per aquest estiu va presentar algunes alternatives per pal·liar aquesta mancança. Entre elles hi havia l’acord amb Marineland per oferir preus més avantatjosos pels palafollencs.

Divendres l’Ajuntament donava a conèixer les dades definitives d’aquesta col·laboració.

Segons aquestes dades facilitades pel consistori i pel parc aquàtic, 52 persones han aprofitat la rebaixa dels preus per aconseguir un abonament de temporada per accedir al Marineland.

Els descomptes no només eren per abonaments, ja que les entrades individuals per a palafollencs empadronats també tenien una rebaixa de preus.

Segons el parc aquàtic, en els dos mesos i mig en els que ha estat obert el parc s’han venut 1234 entrades individuals usant la fórmula de descompte per a palafollencs, una 20a d’entrades diàries  de mitjana.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Palafolls assegura haver registrat unes 400 peticions de volant d’empadronament familiars, el document necessari, entre d’altres, per accedir als descomptes previstos a Marineland.

Ho explicava en l’últim ple municipal l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

Segons Alemany la col·laboració entre el parc aquàtic i delfinari de Palafolls ha estat positiva i es planteja poder repetir-la el proper estiu, tot i que la nova piscina municipal haurà d’estar ja en funcionament.

 En el ple l’oposició va lamentar de nou la no obertura de la piscina municipal per aquest estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics