El ple de dijous debatrà la modificació pressupostària per impulsar la reforma de la piscina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls retorna aquest dijous a la rutina política amb la celebració del primer ple ordinari després de l‘aturada per vacances del mes d’agost.

La sessió, que es preveu intensa i amb un nombre notable de qüestions a l’ordre del dia, debatrà la modificació pressupostària número 9 d’enguany, la qual ha de servir per dotar econòmicament el projecte de reforma de la piscina municipal.

Francesc Alemany, alcalde de Palafolls, explica que la modificació es debat un cop s’han fet les gestions pertinents de tipus tècnic i s’ha parlat amb les diverses associacions veïnals de Palafolls per recollir aportacions.

Segons explica l’alcalde, el cost del projecte, que ascendeix per sobre els 400 Mil euros, provindrà del romanent de tresoreria de l’ajuntament. En aquest sentit, Alemany afirma que les deficiències són superiors a les previstes i que, per tant, caldrà destinar-hi més finançament.  

El ple de dijous també debatrà, entre altres, l’aprovació de l’expedient de contractació del servei de neteja viària, així com dues modificacions de caràcter laboral dins de les regidories i del personal del consistori.

La sessió també posarà damunt la taula diverses qüestions urbanístiques, així com portarà a debat 3 mocions -una sobre la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, una altra sobre la preservació de l’espai natural del riu Tordera i una darrera en suport a les persones afganeses que viuen una situació dramàtica després de la presa del control del país pels talibans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics