Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Els concerts de Festa Major de la Selvatana suspesos per pluja es recuperaran el proper 1 d’octubre

Els concerts de Festa Major de la Selvatana suspesos per pluja es recuperaran el proper 1 d’octubre

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La meteorologia va obligar a anul·lar alguns dels actes previstos de la Festa Major de Palafolls. Va ser el cas de l’espectacle de Fum i Foc dels Diablesfolls i dels dos concerts que havia d’oferir l’Orquestra Selvatana a la plaça Valls d’Ax.

En aquest últim cas, l’àrea de Cultura ha pogut reprogramar les actuacions de la formació -tant el concert com la Big Band- pel divendres 1 d’octubre.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica que el format es mantindrà respecte el que ja s’havia plantejat per Festa Major, tot i que els dos concerts es faran aquest cop a plaça de Poppi.

Tot i que encara no s’han donat detalls sobre l’adquisició de les entrades, Morales sí que avança que les localitats que ja s’han reservat quedaran anul·lades i que es tornaran a posar totes a disposició de la població, també de forma gratuïta. Per tant, qui ja tenia entrada haurà de tornar a reservar-la. Segons Morales, però, amb el canvi d’ubicació dels concerts es guanyarà aforament i es podrà donar millor resposta a les peticions de reserva de localitats.

L’Orquestra Selvatana oferirà el format concert a les 7 de la tarda, i a les 10 de la nit l’actuació de la Big Band, amb un repàs als clàssics del soul i del jazz.

Pel que fa a l’espectacle de Fum i Foc dels Diablesfolls, des de l’àrea de Cultura s’està treballant amb la colla per intentar reprogramar l’actuació abans d’acabar l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics