Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 La Pump Track tancarà per obres de reparació a principis d’octubre

La Pump Track tancarà per obres de reparació a principis d’octubre

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls impulsarà d’aquí a pocs dies els treballs de reparació de la recentment estrenada Pump Track, a l’skate park.

La instal·lació va ser inaugurada a principis de juliol, amb l’estrena del parc renovat i la resta d’instal·lacions noves, però aquest mateix estiu ja ha començat a presentar deficiències en la seva estructura.

Segons ha informat el consistori, la previsió és que comencin les obres a principis d’aquest octubre. Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, explica que primer caldrà consolidar els talussos per donar-los més consistència i evitar que es degradin més del compte. Segons la regidora, el motiu dels desperfectes és l’ús que ha tingut l’equipament des de la seva estrena.

A la vegada, el consistori vol col·locar també vegetació enfiladissa per millorar l’estètica de l’entorn de la pista, així com vol delimitar amb una tanca la part més vertical del talús, amb l’objectiu d’evitar que els usuaris pugin i baixin per aquesta zona i deteriorin l’equipament.

Les reparacions previstes no entren dins la garantia, ja que el desgast s’ha produït pel mal ús de la instal·lació. Tot i així, segons afirma el consistori, l’empresa responsable no preveia un deteriorament tant ràpid, i ja ha anunciat que assumirà una part del cost que tindran les tasques de millora.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics