URGENT

Rialles presenta la programació de tardor a Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: www.teatredelacostabravasud.cat

A partir del mes d’octubre, Rialles ha previst fins a 6 espectacles a la seva nova programació al teatre de Blanes.

Segons explica l’entitat en un comunicat, es tracta d’espectacles familiars i de qualitat seleccionats per fer gaudir els més petits de casa, però també pels pares i mares.

La programació de tardor inclou espectacles de màgia, teatre, titelles i musicals que s’aniran intercalant cada 15 dies.

El primer espectacle previst serà el 3 d’octubre, amb el mag Edgard i el seu “Somriures”. El següent serà l’obra de teatre “Els 3 porquets”, amb la companyia Magatzem d’Ars.

L’octubre acabarà amb l’espectacle de clown “Remember Show”. Al novembre hi ha previstos 2 espectacles; el musical “La bella dorment” i el teatre de titelles “La Petita Capmany”.

La programació s’estén fins el 12 de desembre, quan es tancarà amb l’obra de teatre “Una altra carta als reis”.

Totes aquestes obres es faran al Teatre de Blanes a les 17:30h, i amb obertura de portes mitja hora abans. Les entrades es podran comprar a través del web del Teatre de la Costa Brava Sud (www.teatredelacostabravasud.cat) a un preu unitari de 7 euros, tot i que hi ha diferents descomptes.

Totes les representacions seguiran “estrictament” totes les normes de seguretat i higièniques vigents per evitar la propagació del la Covid-19, garantint també el necessari distanciament físic entre els assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics