URGENT

Puja lleugerament el nombre de sol·licituds aprovades de beques menjador de Palafolls

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat, per ara, un total de 133 sol·licituds de famílies palafollenques per optar a beques menjador per aquest curs. D’altra banda, se n’han denegat 30 i 10 estan pendents de processament; en aquest últim cas, es tracta de peticions de les quals encara no s’han pogut comprovar les dades tributàries o bé manca algun tipus de documentació. El nombre de sol·licituds aprovades enguany és lleugerament superior al de l’any passat, quan van tirar-se endavant 121 de les 161 peticions efectuades.

Judit Puig, membre de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, explica que una sol·licitud d’ajut de menjador escolar pot ser denegada principalment per dos motius: d’una banda, superar el nivell de renda familiar establert; de l’altra, superar el llindar de finques urbanes.

Les famílies a les quals se’ls ha confirmat l’atorgament de la beca rebran contacte per part de les escoles i empreses per tramitar els ajuts.

D’altra banda, a qui se li hagi rebutjat la sol·licitud pot consultar-ne el motiu mitjançant el codi, tal com recorda Puig, i tenen dret a fer una reclamació fins el dimecres 20 d’octubre.

El Consell Comarcal del Maresme ha registrat enguany un 1,74% més de sol·licituds de beques menjador respecte el curs anterior. Del total de peticions, un 82,5% han estat aprovades.

Segons informa l’ens comarcal, aquest curs 2021-2022 es preveu que la quantitat econòmica atorgada acabi superant els prop de 6 Milions 552 Mil euros atorgats el curs passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics