La Policia Local registra prop d’un centenar de multes a la zona verda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquesta setmana ja no cal acreditar-se per estacionar a la zona verda del barri de Sant Lluís, que ja s’ha desactivat coincidint amb el tancament del parc aquàtic Marineland.

La mesura va posar-se en vigor l’1 de juliol, amb el parc en marxa, després que durant el mes de juny la Policia Local de Palafolls es desplacés al barri amb la unitat mòbil per repartir les targetes identificatives entre els veïns. D’altra banda, els residents també podien anar a les dependències del cos a recollir l’element.   

Després de dos mesos i mig en funcionament, el cos local de seguretat ha tramitat un total de 93 sancions a vehicles que havien estacionat a la zona verda sense tenir l’autorització pertinent. La majoria de les sancions es van tramitar el passat mes d’agost -62-, mentre que el juliol en van ser 30 i al setembre només se’n va registrar una.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, ha explicat que la xifra total ha incrementat respecte l’any passat, quan va disminuir el nombre de visitants al barri com a conseqüència de la pandèmia.

Marín afirma que algunes de les sancions interposades han estat per veïns de Palafolls que tenien dret a estacionar però que no havien recollit encara la targeta verda per acreditar el seu vehicle. En aquest cas, el cap de la Policia Local explica que en alguns casos s’ha pogut retirar la sanció un cop comprovades les dades, però que en el cas de la resta no s’ha pogut acreditar el dret a aparcar al barri.

Des de la Policia Local de Palafolls s’afirma percebre queixes dels veïns de Sant Lluís sobre la dificultat de trobar lloc per estacionar al barri, malgrat que s’activi la zona verda des de ja fa diversos estius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics