Palafolls torna a promoure una mobilitat sostenible a l’escola

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre el 16 i el 22 de setembre se celebra arreu del continent la Setmana Europea de la Mobilitat, i Palafolls ja fa anys que s’hi suma impulsant propostes adreçades als alumnes del municipi.

Després de l’èxit d’anys anteriors, l’Ajuntament de Palafolls ha tornat a apostar enguany per organitzar la gimcana sostenible anomenada “Anem de manera saludable a l’escola”. L’activitat tindrà lloc entre demà dimecres i divendres, i proposarà als participants que vagin sumant distintius al carnet que hauran pogut obtenir al seu centre escolar o a les dependències municipals.

Els infants i joves tindran tres espais al carnet, i diferents responsables municipals hauran de segellar-los als punts de control per on passin a peu, en patinet o en bicicleta, en el seu camí cap a l’escola.

Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, explica que l’objectiu és conscienciar als alumnes sobre la mobilitat sostenible.

Els punts de control se situaran a la plaça de Poppi, al parc de les Rentadores, a la intersecció entre el Saló de Mas Pedrer i la Rambla de les Ferreries i a l’avinguda Pau Casals amb el camí de la Ciutadella.

La intenció de la campanya és, entre altres, adquirir l’hàbit de desplaçar-se als centres educatius sense haver d’utilitzar vehicles a motor i fent servir alternatives que combinen esport i salut, així com prendre consciència de la importància de tenir cura del medi ambient.

Un cop feta de la gimcana, tot plegat culminarà amb un acte de cloenda a la plaça de Poppi, divendres a la tarda, amb una exhibició de circ i l’entrega d’obsequis als participants.

Tal i com recorda l’Ajuntament de Palafolls, l’activitat de divendres tindrà aforament limitat i, tot i que tindrà lloc a l’aire lliure, serà obligatori l’ús de mascareta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics