radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Les instal·lacions esportives de Palafolls es reactiven per la nova temporada
, / 142 0 0

Les instal·lacions esportives de Palafolls es reactiven per la nova temporada

COMPARTEIX-HO
Inici » Les instal·lacions esportives de Palafolls es reactiven per la nova temporada

Els tres principals equipaments esportius de Palafolls han tornat aquesta setmana a acollir activitat regular. La Figuerassa -a Sant Lluís-, el Palauet -al centre-, i el Camp de futbol -a Santa Maria- han començat a funcionar ja al seu ritme habitual coincidint amb l’inici d’una nova temporada esportiva.

Les instal·lacions tornen a ser escenari dels entrenaments i sessions de totes les entitats esportives palafollenques que hi acullen, malgrat que el curs 2021-2022 torna a estar marcat per les restriccions de la pandèmia.

En aquest sentit, tal i com recorda l’Ajuntament de Palafolls, continua en vigor la prohibició d’utilitzar els vestidors dels dos pavellons i el camp de futbol, exceptuant només casos concrets.

El que sí que canvia de cara a aquesta nova temporada és l’horari de tots tres equipaments, que enguany tancaran mitja hora abans del que és habitual. Si l’any passat tancaven portes a les 11 de la nit, ara ho faran a dos quarts d’11.

Pel que fa a les competicions esportives, l’Ajuntament de Palafolls recorda que aquesta temporada, i també com a conseqüència de la Covid-19, les competicions promogudes per les diverses federacions esportives començaran a partir del mes d’octubre.