URGENT

Els nous casos setmanals de Covid-19 a Palafolls tornen a caure a nivell previs a l’estiu

Compartiu aquesta història

Palafolls ha registrat aquesta última setmana un total de 2 casos nous de coronavirus, detectats mitjançant test d’antígens o prova PCR. De fet, per trobar aquests dos casos cal recular fins a dilluns de la setmana passada; des de llavors, segons les dades, no se n’ha detectat cap. La xifra ha disminuït en 8 persones respecte la setmana anterior, i se situa a nivells del mes de juny, abans d’iniciar-se la cinquena onada de la Covid-19.

La tendència també ha estat igual al municipi veí de Malgrat de Mar, on només s’ha registrat un nou cas positiu en els darrers set dies. A Tordera, en canvi, la situació ha estat la contrària, i els nous positius han passat d’un sol cas la setmana anterior als 8 de l’última actualització.

Pel que fa a la vacunació, Palafolls ja té un 72,6% de la seva població amb, almenys, la primera dosi de la vacuna. A la vegada, prop d’un 64% de la ciutadania ja ha rebut la pauta completa.

La xifra de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes es manté invariable respecte dijous passat -11 persones-, però s’ha reduït en tres persones respecte ara fa una setmana.

D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 46 punts i l’RT és del 0,60.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics