Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Una seixantena de surfistes participen a Blanes de la Costa Brava Sup Race

Una seixantena de surfistes participen a Blanes de la Costa Brava Sup Race

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Aitor Roger

La ciutat veïna de Blanes va convertir-se aquest cap de setmana en la capital del Paddle Surf amb la disputa de la Costa Brava Sup Race i la Paddle Surf Party. La primera de les proves, de caràcter competitiu, era una de les quatre úniques proves puntuables per la Copa d’Espanya 2021, juntament amb les disputades a Bilbao, Alacant i Sevilla.

La competició va aplegar una seixantena de surfistes d’arreu de Catalunya i de tot l’estat, a través de les modalitats d’elit i amateur. Tomàs Sánchez i Eli Llargués van ser els guanyadors de la primera categoria, mentre que en amateur van resultar guanyadors Ivan de Frutos i Elene Etxeberria.

Ahir diumenge, el cap de setmana va completar-se amb ñla celebració de la Paddle Surf Party, una remada de caràcter popular oberta a la participació de gent de totes les edats i nivells.

Des de l’organització de la prova, Xavi Marina, un dels seus responsables, feia bona valoració del desenvolupament de tot el cap de setmana.

L’organització també s’ha mostrat agraïda de la confiança per poder acollir la competició, i s’ha mostrat encoratjada perquè Blanes pugui ser escenari de més proves a nivell estatal i internacional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics