radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
S’obre el concurs públic per redactar el projecte de construcció de la nova rotonda als semàfors
, / 317 0 0

S’obre el concurs públic per redactar el projecte de construcció de la nova rotonda als semàfors

Mobilitat Obres

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » S’obre el concurs públic per redactar el projecte de construcció de la nova rotonda als semàfors

El govern palafollenc ja avançava aquest estiu que la Generalitat trauria a licitació el projecte de construcció d’una nova rotonda per millorar la regulació del trànsit d’entrada a Palafolls a la zona dels semàfors. L’espai, fins a dia d’avui, és un conjunt d’illetes i semàfors que regulen el pas dels vehicles que circulen per la carretera d’accés a la Costa Brava -la B-682- els que trenquen direcció a Sant Lluís i els que entren al municipi.

Per ara, el govern català ja ha tret a concurs públic el contracte de serveis per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte constructiu de la rotonda. El pressupost de licitació és de 48.521 euros, IVA inclòs, i la durada del contracte és de 5 mesos. El termini per presentar ofertes s’acaba el dilluns 20 de setembre a les 13h.

Segons s’especifica al document de l’ordre d’estudi, el projecte ha de “definir i valorar les obres necessàries per a l’execució i adaptació de l’encreuament existent en una rotonda, adaptant el conjunt de semàfors a les noves necessitats”. La nova rotonda, segons el document, “ha de gestionar el trànsit de la B-682, sense oblidar la necessitat d’un pas de vianants que connecti amb seguretat les diferents parts de Palafolls”.