URGENT

Darrers dies per presentar candidatura a les pràctiques remunerades del Consell Comarcal

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme ha obert un total de 12 contractes de pràctiques remunerades a joves menors de 30 anys que resideixin i estiguin empadronats al Maresme. Els candidats han d’haver finalitzat els seus estudis en els darrers 5 anys i han d’estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i en el SOC com a demandants d’ocupació no ocupats.

Segons informa l’ens comarcal, aquesta oferta laboral s’emmarca en el Programa Joves en pràctiques, promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i té per objectiu facilitar la inserció laboral de les persones joves a partir de l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.

Entre la dotzena d’ofertes obertes hi ha places de Tècnic/a en Canvi Climàtic i Medi Ambient, Promoció Econòmica, Auxiliar d’Administració i Finances i Administració i Gestió, Serveis Econòmics i Gestió Pública. També s’ofereix plaça d’Educador/a i Treballador/a Social, així com d’Arxiver/a i Restaurador/a Documental.

El CCM informa que les persones seleccionades seran contractades a jornada complerta a finals de setembre per un període de 6 mesos. Els seleccionats duran a terme la seva feina en diferents departaments del Consell Comarcal del Maresme.

Les persones interessades en presentar la seva candidatura cal que enviïn el seu currículum per correu electrònic a l’adreça xavier.munoz@ccmaresme.cat. Hi ha temps fins al 15 de setembre.

Per a consultar els requisits complets per accedir a l’oferta i resoldre qualsevol dubte o consulta es pot trucar al 673 64 38 60 o al 674 01 14 73.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics