radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » Blanes vacunarà sense cita prèvia cada dia d’aquesta setmana

Blanes vacunarà sense cita prèvia cada dia d’aquesta setmana

COMPARTEIX-HO
, / 233 0

La ciutat veïna de Blanes intensifica aquesta setmana la campanya de vacunació contra la Covid-19 a la ciutadania, obrint cada dia sense cita prèvia al local de Mas Enlaire, lloc on s’administren les vacunes.

Avui dilluns s’ofereix una jornada de 3 a 7 de la tarda, el mateix horari que divendres. Demà dimarts es vacunarà el matí, de 9 a 1 del migdia, i dimecres i dijous la campanya de vacunació es farà matí i tarda, amb horari de 9 del matí a 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda. Fins ara, al local de Mas Enlaire s’havia estat vacunant entre un i tres dies la setmana.

La vacunació es farà sense cita prèvia. Els menors de 16 anys han d’anar-hi acompanyats del pare, mare o tutor legal i acreditats amb DNI.

Segons informa el consistori blanenc, la que hem encetat avui és ja la trentena setmana consecutiva en què l’Equip d’Assistència Primària administra dosis de la vacuna contra el coronavirus a Blanes, la cinquena amb vacunació sense cita prèvia. També, des de fa ja més de tres mesos, el local de Mas Enlaire és un dels centres de vacunació massiva d’arreu de Catalunya.