radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Arrenca la Festa Major de Palafolls 2021

Arrenca la Festa Major de Palafolls 2021

COMPARTEIX-HO
, / 229 0

Palafolls ja s’ha vestit oficialment de gala. Ahir al vespre es va donar el tret de sortida a la Festa Major 2021 del nostre municipi, una festa que enguany torna a celebrar-se marcada per les mesures sanitàries davant la pandèmia.

Avui les activitats segueixen avui dissabte amb la jornada de donació de sang, que es desenvolupa al MiD, el torneig de bàsquet 3×3, i a la tarda la Trobada Gegantera a la gespa del Casal d’avis, amb la presència de les colles convidades de Malgrat de Mar i Tordera.

La cultura popular ocuparà bona part de la programació d’aquest cap de setmana, ja que demà diumenge se celebrarà una mostra de puntaires, al matí, i al migdia una botifarrada a càrrec de la Penya Barcelonista Josep Suñol i Garriga de Palafolls. Totes dues activitats es faran al parc de Joaquim Ruyra. A la tarda, a les 6, serà el torn de la Caminada popular organitzada pel Safir Team, i a la qual s’hi pot participar inscrivint-se prèviament a entrades.palafolls.cat o bé a la mateixa sortida, a la zona de les escoles.