radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Un 62% de palafollencs ja té la pauta completa de la vacuna contra la Covid-19

Un 62% de palafollencs ja té la pauta completa de la vacuna contra la Covid-19

COMPARTEIX-HO
, / 212 0

La campanya de vacunació continua avançant mica en mica al territori. A Palafolls, a dia d’avui ja hi ha un 62% de la població vacunada amb la pauta completa. D’altra banda, hi ha ara mateix 468 palafollencs pendents de rebre la segona dosi. En total, a Palafolls hi ha 6.702 habitants amb almenys una dosi de la vacuna contra la Covid-19.

Pel que fa la procedència de les dosis administrades a Palafolls, la majoria són de Pfizer-BioNtech, amb prop de 9.000 dosis, seguit de les d’AstraZeneca, amb 1.932 dosis. Les dosis de Moderna sumen en total de 1.152 dosis, i en menor nombre es troben les vacunes de Janssen, amb 288.  

El ritme de vacunació a Catalunya ha baixat aquest mes d’agost, reduint-se a la meitat. Ara per ara, el nombre de vacunats a tot el territori català amb la primera dosi és de més 5 Milions 670 Mil persones -més d’un 73% de la població. La pauta completa, a hora d’ara, la tenen 5,2 Milions de catalans -un 68% de la ciutadania.