radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » El nombre de nous positius setmanals de Covid-19 a Palafolls baixa a registres del mes de maig

El nombre de nous positius setmanals de Covid-19 a Palafolls baixa a registres del mes de maig

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 333 0

Els nous casos de coronavirus detectats al nostre municipi en l’última setmana s’han reduït fins a xifres que no es veien des del mes de maig. Durant aquests darrers set dies s’han registrat 4 casos nous de Covid-19 a Palafolls mitjançant test d’antígens o PCR; és la meitat dels que es reportaven la setmana passada.

La tendència a la baixa registrada a Palafolls és compartida també a Tordera, on els nous contagis detectats han caigut dels 20 casos ara fa una setmana als 8 registrats aquests últims set dies. A Malgrat, en canvi, la xifra es manté i puja en un nou cas -de 12 fa una setmana a 13 actualment.

La vacunació ja ha cobert un 73,7% de la població de Palafolls i Malgrat amb la primera dosi, mentre que prop d’un 62% de la ciutadania d’ambdós municipis ja té la pauta completa.

D’altra banda, es manté estable el nombre de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella, on baixa en una persona respecte els registres de dijous passat i ara és de 18 persones.

A la vegada, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 148 punts i l’RT és del 0,76.