URGENT

S’impulsa, de nou, l’Agenda Escolar Municipal a les dues escoles de Palafolls

Compartiu aquesta història

El curs 2021-2022, que començarà d’aquí a just dues setmanes, arrencarà també amb la reedició de l’Agenda Escolar Municipal. Aquesta agenda s’emmarca en el projecte d’educació per una “ciutadania global”, amb la finalitat de treballar els valors ciutadans i cooperatius. La inciativa fa anys que s’impulsa conjuntament amb les escoles Mas Prats i Ferreries.

Segons Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, l’agenda permet treballar amb els alumnes i les famílies els valors de la cooperació, el voluntariat o la ciutadania activa.

Segons Rovira, l’agenda és una eina que permet anar inculcant, des de les edats més joves, els valors de cooperació ciutadana.

Enguany, des de la comunitat educativa es va transmetre la necessitat que l’alumne aprengui sobre aquests valors participant de forma activa a través de jocs i activitats incloses a l’agenda.

L’Agenda Escolar Municipal és una iniciativa impulsada des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls i les dues escoles del municipi, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics