URGENT

Enllesteixen les obres d’arranjament del terra del Pavelló Municipal d’Esports de Malgrat

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar, a través de la seva Regidora d’Esports, ha impulsat aquest estiu la reforma del terra del Pavelló Municipal d’Esports del municipi, situat a l’avinguda Tarragona, el conegut com a pavelló vell.

Divendres de la setmana passada es van donar per enllestits els treballs d’arranjament del terra del pavelló, i dilluns l’Associació de Patinatge Artístic de Malgrat i el Club Patí Malgrat ja van començar a entrenar-se a les instal·lacions.   

Segons recorda l’Ajuntament de Malgrat, les tasques de reparació han consistit en substituir les peces trencades del terra de terratzo, un polit mecànic, un rejuntament endurit amb borada, l’aplicació de protecció antitaques i la pintura i el marcatge de les línies de les diferents disciplines.

L’empresa encarregada de les tasques de reparació i manteniment de l’actual paviment, Santiago Nieto, ha realitzat els treballs per un import de prop de 23.600 euros.

Les tasques s’han estat fent durant els mesos de juliol i agost amb l’objectiu de no entorpir l’activitat esportiva de les entitats, que des d’aquesta setmana ja poden tornar a fer ús de els instal·lacions amb el ferm renovat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics