URGENT

Mor un home de 82 anys ofegat a la platja de S’Abanell de Blanes

Compartiu aquesta història

Un home de 82 anys d’edat i de nacionalitat alemanya va morir ahir divendres al matí a la platja de S’Abanell, a la ciutat veïna de Blanes.

Segons informa Protecció Civil, el telèfon d’emergències 112 va rebre, poc abans de les 9 del matí, l’avís d’una persona que alertava de la presència d’un home inconscient a l’aigua. En el moment de l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques, l’home es trobava inconscient a la sorra, i van iniciar-se les maniobres de reanimació cardiopulmonar, que van resultar infructuoses.

Tot i que la platja de S’Abanell disposa de servei de vigilància, en el moment del succés encara no s’havia posat en marxa. Les condicions de bany d’ahir divendres eren bones i onejava la bandera verda.

A banda del SEM, fins al lloc dels fets també s’hi ha desplaçat agents de la Policia Local i efectius de la Guàrdia Civil, per tal d’encarregar-se de les diligències.

Amb la d’ahir ja són 16 les persones que han mort ofegades a les platges catalanes des que va començar la campanya, el passat 15 de juny.

Des de Protecció Civil s’ha volgut insistir en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics