URGENT

Palafolls ja no tindrà toc de queda nocturn a partir d’aquesta mitjanit

Compartiu aquesta història

El Govern català ha decidit no prorrogar el confinament nocturn a partir d’aquest divendres a la matinada a cap dels 19 municipis on ara mateix encara s’aplica, entre ells Palafolls.

El Procicat ha decidit continuar aplicant les mesures anti-Covid en vigor fins ara, exceptuant el toc de queda nocturn. Aquesta restricció s’ha acabat aplicant en els darrers dies a un total de 19 localitats catalanes, i Palafolls era l’única població de la zona on s’ha mantingut en vigor -al Maresme, també Arenys de Munt s’ha vist afectada per la mesura.

D’aquesta manera, a partir d’aquesta propera matinada ja no hi haurà restricció de la mobilitat a la via pública entre 1 i 6 de la matinada al nostre municipi.

El Procicat ha aprovat continuar limitant les reunions o trobades socials a un màxim de 10 persones, exceptuant convivents, i manté el 70% de l’aforament a l’assistència a actes i cerimònies.

Les mesures, que tindran una vigència de 7 dies, esperen ara rebre l’aval del TSJC, i la intenció del Govern és que entrin en vigor aquest mateix divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics