radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Continua a la baixa el nombre de contagis de Covid-19 a Palafolls
, / 400 0 0

Continua a la baixa el nombre de contagis de Covid-19 a Palafolls

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Continua a la baixa el nombre de contagis de Covid-19 a Palafolls

Fa una setmana, els nous casos positius detectats al nostre municipi en els darrers 7 dies era de 17, i avui els registres mostren com la xifra ha disminuït fins als 5 casos nous detectats l’última setmana mitjançant prova diagnòstica -PCR o test d’antígens. Aquesta dada no es veia des de principis d’estiu, just abans de l’inici de la cinquena onada que va fer créixer els contagis fins al pic màxim detectat a Palafolls de 83 casos, la segona setmana de juliol.

En el cas de Tordera, la xifra de nous casos en l’última setmana pràcticament s’ha mantingut invariable, després que hagi baixat de 18 a 17. La mateixa situació s’ha produït a Malgrat de Mar, on en els últims 7 dies s’han registrat 10 nous positius, la mateixa xifra que la setmana anterior.

Pel que fa a la vacunació contra la Covid-19, entre Palafolls i Malgrat de Mar ara mateix ja hi ha un 73% de la població vacunada amb la primera dosi, mentre que la pauta completa ja l’ha rebuda prop d’un 59% dels habitants.

A nivell d’hospitalitzacions, segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als hospitals de Blanes i Calella és ara de 22 persones, 9 menys que el passat dijous. D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en l’última setmana, se situa en els 219 punts i l’RT és del 0,83.