URGENT

Botigues al carrer a Blanes i a Malgrat

Compartiu aquesta història

Entre avui i demà les botigues locals de Blanes i Malgrat sortiran al carrer per rematar les rebaixes d’estiu apropant la seva oferta als ciutadans amb activitats extraordinàries.

A Malgrat aquesta tarda vespre es celebra el Chill outlet, una jornada de botigues al carrer amenitzada amb música chill out. Aquesta activitat arriba a la seva 4a edició i ho farà recuperant Can Campassol com espai de celebració després que l’any passat s’optès per un format diferent per evitar contagis de la covid. 

L’any passat es va fer pels carrers del centre per evitar aglomeracions amb la presència d’una 15a d’establiments, alguns d’ells de gastronòmics.

Aquesta fira s’allargarà avui fins les 9 del vespre.

La botiga al carrer de Blanes però, serà entre avui i demà i durant tot el dia.

Així més d’una 20a de botigues del centre oferiran el seu gènere a peu de carrer amb diferents descomptes aprofitant el final del període de rebaixes.

Hi haurà parades als principals carrers del centre amb roba i complements, objectes de regal, llenceria, sabates i productes naturals, entre d’altres. ‘La Botiga al Carrer’ està organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, i aquesta serà ja la 15ena edició en què se celebra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics