URGENT

Malgrat ja treballa en l’organització de les Festes de Sant Nicolau

Compartiu aquesta història

Dilluns un espectacle de focs d’artifici  des de 4 punts diferents del poble tancava l’edició d’enguany de la Festa Major de Sant Roc, la festa de l’estiu. Ara el consistori ja està treballant en programar la festa major d’hivern, la festa de Sant Nicolau, que es celebra a principis de desembre.

La regidora de cultura de Malgrat, Lurdes Borrell, explica que el consistori està pendent de l’evolució de la pandèmia i de les restriccions, però que ja treballa amb la previsió d’una organització similar a com s’ha hagut de fer la festa d’estiu; aforament limitat, el públic assegut i amb reserva d’entrada.

Enguany l’Ajuntament de Malgrat sí ha organitzat la festa major a l’estiu, després que l’any passat preferís no programar actes arran de la pandèmia. 

Actuació de la Maravella al parc Francesc Macià. Aj Malgrat

Segons Borrell la festa ha anat molt bé, amb la majoria d’actes i espectacles amb el cartell de localitats exhaurides. La regidora ha agraït l’esforç de les entitats per adaptar les activitats a les exigències anticovid.

Com passa a moltes activitats, també a Palafolls, algunes persones amb reserva prèvia finalment no assisteixen a l’acte i les localitats queden alliberades per als qui vulguin entrar a última hora.

La festa Major de Sant Roc ha permès tornar a fer activitats reinventades per la pandèmia com la cursa del Miner de Ferro, la fira d’atraccions, trobada de gegants o el concurs de pintura ràpida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics