URGENT

Malgrat donarà continuïtat als educadors de carrer durant el curs escolar

Compartiu aquesta història

El consistori ha tret a licitació ja el servei socioeducatiu al carrer per a joves conegut amb el nom de projecte DRAC. El consistori va fer una primera experiència durant els mesos d’abril a juny i vista la bona acollida dels joves i la satisfacció del consistori, es vol continuar amb la tasca dels educadors de carrer i per això ja s’està licitant el contracte pel curs vinent.

Ho explica Sergio Ortín regidor de joventut de l’Ajuntament de Malgrat.

Durant la prova pilot  dos educadors de carrer han estat recorrent els carrers de la vila almenys  3 cops la setmana per entrar en contacte amb els joves a l’espai públic, amb la intenció d’interactuar amb ells i orientar-los sobre el lleure i la gestió emocional, tenint en compte el moment de pandèmia actual.

Els educadors durant la prova pilot de la primavera. Ajuntament de Malgrat

Ara, amb el nou contracte es vol continuar amb aquest vincle i reforçar-lo també entrant als centres educatius per treballar les emocions dels joves en aquests mesos complicats per culpa de la pandèmia.

Durant els tres mesos de la prova pilot,, han participat del projecte un total de 158 joves.

Es dona el cas que en les últimes setmanes ha arrencat un projecte similar a Palafolls, amb dos educadors de carrer.

Malgrat ha tret a licitació el contracte pel proper curs escolar, de setembre  a juny, per un import màxim de 31.000€, amb la possibilitat de prorrogar el contracte dos anys més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics