radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Les famílies vulnerables de Palafolls tindran una targeta per comprar aliments bàsics

Les famílies vulnerables de Palafolls tindran una targeta per comprar aliments bàsics

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 357 0

L’última junta de govern local de l’Ajuntament de Palafolls ha aprovat un conveni de col·laboració entre el consistori, Caixabank i la Diputació de Barcelona per poder repartir targetes a aquelles persones o famílies que son beneficiariàries del programa d’aliments.

La Targeta Moneder és una targeta de prepagament que es va carregant amb l’import definit pels serveis socials per tal que les famílies amb risc d’exclusió social tinguin més senzill poder adquirir aquells productes bàsics d’alimentació.

Elena Carles, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, recorda que només serviran per comprar aliments i que no serviran per treure diners dels caixers.

Aquestes noves targetes permetran deixar de fer els actuals vals d’aliments que es lliuraven a  aquelles famílies vulnerables i amb les que els usuaris dels serveis socials podien comprar menjar fresc i productes de necessitat. Aquests vals calia anar-los a buscar en paper cada cert temps a l’Ajuntament, mentre que ara la targeta es recarregarà automàticament amb els diners previstos per a cada família usuària.

Els serveis socials aniran controlan el bon ús de la targeta que s’usarà en establiments locals.

L’emissió d’aquestes targetes costen 3€, assumits per l’entitat bancària i la Diputació i l’Ajuntament és qui s’encarregarà de recarregar la targeta segons les valoracions dels serveis socials.