URGENT

L’Ajuntament retirarà els ressalts de Roig i Jalpí

Compartiu aquesta història

Aquest migdia, el consistori s’ha reunit de nou amb els veïns del carrer per tal de proposar-los les solucions que ha estudiat per intentar reduir d’una banda la velocitat dels vheicles que passen per aquesta via, però alhora reduir el soroll d’una banda els provocats pels vehicles que hi passen i d’altra banda el dels ressalts que hi ha actualment instal·lats en aquest carrer.

L’Ajuntament treurà aquests ressalts. RP

El consistori s’ha compromés a retirar els actuals ressalts, que  no només no han servit per reduir la velocitat dels vehicles sinó han provocat sorolls als veïns del carrer.

Susanna Pla, regidora de governació, explica que també es posaran en contacte amb Agbar per a que apliqui solucions sonoreductores a les tapes del clavegueram d’aquest tram de carrer.

La regidora també ha traslladat als veïns de Roig i Jalpí les mesures que el consistori establirà per reduir la velocitat dels vehicles en aquest carrer d’entrada al nostre municipi. En concret la regidora avisa que es posarà el radar sancionador a les hores en les que s’ha detectat més excés de velocitat en aquesta via. A més, afirma que els serveis tècnics estudiaran la implantació de passos de vianants elevats com a mesura per reduir la velocitat dels vehicles en aquest tram. De tota manera ja avisa que és una solució complicada i no es podrà fer almenys fins a principis del proper any, juntament amb les obres de la canonada d’impulsió.

El carrer Roig Jalpí, que és la prolongació de l’avinguda Pau Casals fins al camp de futbol, es va reformar fa uns mesos i els veïns s’havien queixat de l’elevat nombre de vehicles que passen per aquesta via camí del polígon industrial i de l’excés de velocitat amb la que circulen. El consistori va instal·lar fa unes setmanes un radar pedagògic que ha permès veure que 4 de cada 10 vehicles que passa per aquesta via superen els 30 km/h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics