URGENT

Condemnat a 8 anys de presó per violar una noia a Blanes el cap d’any del 2015

Compartiu aquesta història

L’Audiència de Girona ha condemnat a 8 anys de presó l’acusat de violar una noia i retenir-la durant hores en un pis de Blanes la matinada de Cap d’Any del 2015.

A més, el tribunal acorda l’expulsió del país del violador, d’origen marroquí, quan accedeixi al tercer grau o a la llibertat condicional.

Façana de l’Audiència de Girona.

Tot va començar quan la víctima i els seus amics van sortir a una discoteca de Blanes la nit de Cap d’Any. En acabar la festa, els amics van decidir tornar a casa, però la noia es va adonar que no portava la bossa de mà. Per aquest motiu, va tornar a la porta de la discoteca per entrar a buscar-la.

En aquell moment, el condemnat la va abordar assegurant que  ell tenia la seva bossa de mà. L’home, de 33 anys, va descriure el contingut de la mateixa i li va dir que si volia recuperar-la que l’havia de seguir a casa seva. Així va aconseguir enganyar la víctima per portar-la al seu domicili, situat just davant la discoteca. 

En arribar a l’apartament, el condemnat  la va empènyer i la va violar dues vegades mentre la subjectava amb força i li estirava els cabells per tal de forçar-la.

Quan l’home es va adormir i la víctima va intentar escapar, però no ho va aconseguir perquè la porta de l’apartament estava tancada amb clau. 

L’endemà al matí la noia va convencer l’agressor per sortir a esmorzar plegats i quan eren al carrer van trobar-se un familiar de la noia que l’estava buscant. Llavors la noia va poder denunciar al familiar el que li havia passat i l’agressor va fugir.

Hores més tard els mossos el van detenir. 

Ara el tribunal no ha cregut la versió de l’agressor i l’ha condemnat  a 8 anys de presó i 8 més de llibertat vigilada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics